Presentació

Som una empresa gironina pionera en la fabricació i instal·lació d’antenes per a TV des de 1948, any de la nostra fundació.

A través dels diferents apartats que disposa la web podreu percebre la varietat de productes i serveis que us podem oferir en el camp de les telecomunicacions, amb una clara vinculació al lleure i als negocis, ja sigui per ambients particulars i professionals, així com vinculacions a partir de diferents tecnologies destinades a la seguretat pública i privada.

Per tant, podem afirmar que la nostra empresa actualment, és de referència en el sector de les telecomunicacions, on una de les nostres especialitats, és l’experiència i disponibilitat d’equipaments i accessoris vinculats al món dels radioaficionats.

 QUALITAT DE PRODUCTE

Al llarg de tots aquests anys que la nostra empresa ha desenvolupat la seva tasca, sempre hem tingut cura d’escollir per a els nostres clients i instal·lacions, les millors marques del mercat, per tal d’oferir un producte de qualitat i amb la garantia d’un òptim funcionament.

És per això que en l’apartat dedicat a PRODUCTES I SERVEIS podreu trobar una àmplia gama de productes de marques de gran prestigi en el mercat de les comunicacions.

QUALITAT DE SERVEI

Tot i que la feina d’instal·lació d’antenes i altres equipaments, és una part molt important de la nostra empresa, també oferim tres serveis més:


VENDA:
A la nostra botiga podreu trobar diferents marques i models de porters automàtics, video-porters, sonoritzacions, equipament de seguretat, circuits tancats de TV, alarmes, equips per a comunicacions particulars i professionals i altres accessoris.

EXPOSICIÓ: A l’exposició podreu veure i assessorar-vos de diferents marques i opcions de qualsevol instal·lació o equipaments, per tal de portar a terme el vostre projecte o de canviar i modernitzar l’existent.

REPARACIONS: Disposem de taller i professionals amb experiència , per tal de resoldre o reparar, qualsevol del problemes que es puguin presentar. També gestionem els enviaments i recepció d’equipaments que s’hagin hagut d’enviar als proveïdors.

Tenim innumerables equipaments venuts i instal·lacions muntades per totes les comarques gironines, fet que ens avala, no tan sols per la confiança que ens han donat al llarg dels anys els nostres clients, sinó també per la seva fidelitat i confiança que de forma continuada perdura actualment.

LA NOSTRA EMPRESA

L’empresa familiar va ésser fundada a l’any 1948, havent passat actualment per tres generacions, ubicant-se en els seus orígens, en el solar que ocupa actualment el Col·legi d’Advocats de Girona.

Antiga i primera seu

Antiga i primera seu

Els seus orígens foren de vinculació amb sector metal·lúrgic i, entre la varietat de productes fabricats, hi havia tota una àmplia gama dedicada a la matriceria. Amb els anys, l’evolució econòmica del país i de les telecomunicacions així com, amb l’aparició de la televisió pública, l’empresa va anar deixant de banda la producció d’equipaments pel sector metal·lúrgic i es va especialitzar en la fabricació, comercialització i instal·lació d’antenes.

Aquesta nova activitat, va esdevenir amb el temps i és en l’actualitat, el pilar fonamental de l’empresa, que ha ampliat de forma considerable diferents àmbits de la comunicació en general. D’aquesta manera, l’empresa s’ha especialitzat ja no tan sols en les antenes convencionals, sinó també les relacionades a través de satèl·lit.

També, altres camps han estat incorporats a l’empresa com: porters automàtics, videoporters, sistemes de seguretat com els circuits tancats de televisió i tot el món relacionat amb els radioaficionats, així com una àmplia gama d’accessoris i productes afins, que poden ésser adquirits en la botiga de l’empresa.